1. oktober 2012

Kina - Turistattraktionerne

Vi så selvfølgelig de gængse turistattraktioner mens vi var i Kina. Her er lidt billeder og en hurtig gennemgang af alle de fantastiske steder.Temple of heaven. Utrolig smuk park med budistiske templer. Virkelig et besøg værd. I parken var der masser af liv, med spændende optrædener fra lokale samt masser af folk der nørklede med håndarbejde af forskellig art.

 Klassisk kinesisk gymnastik - temple of heaven


 Dame der solgte hjemme strik - temple of heaven


Smukt træ skærearbejde og dekoration - temple of heaven

Muren, var desværre lidt en skuffelse. Vi var kommet af sted den eneste regnvejrsdag på hele turen, og vi kunne derfor ikke se ret meget. Vådt, koldt og tåget er ikke en god kombination med muren.

Badaling - greatwall


 Himmelske fredsplads

Den himmelske fredsplads var et kæmpe sted med MANGE mennesker. I forlængelse af den, kommer den forbudte by. Det var en stor oplevelse. Vi var også inde og se det kinesiske svar på kronjuvelerne inde i den forbudte by, men det kræver et indlæg for sig :-)


Ming tombs var egentlig ikke så fantastisk når man lige havde set den forbudte by. Men vi havde guide på og fik derfor flere sjove historier om stedet. En guide kan godt betale sig, især til de ting der ligger langt væk fra byen. Statue af den 3. Ming kejser
Overalt i de gamle bygninger var der disse meget høje dørtrin. Kineserne tror at spøgelser ikke kan bøje deres knæ. Derfor kan de ikke gå over dørtrinene. Samtidigt er det godt for Feng Sui, da trinene holder lykken inde i huset.


 


Vi var også i Beijing zoo og se pandaer. De var fantastisk søde. Dyrene havde det for det meste godt, men enkelte dyr ville vi aldrig have haft i danske zoos. Blandt andet havde bjørnene det ikke godt. Også gribe og kongeørne boede i for små bure og var tydeligvis blevet lidt små skøre.

Tiden i Tianjin blev primært brugt på shopping, men det kræver sit helt eget og måske endda flere indlæg ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar