8. oktober 2012

Julemarked Søger Kunsthåndværkere!Min Mor og Jeg, har besluttet at afholde julemarked i år, i Mors nyåbnede atelier.
Vi vil dog gerne have et bredt udvalg for kunderne, og derfor søger vi 4-5 andre kunsthåndværkere, der kunne have lyst til at have en bod på markedet.

Det er ikke så vigtigt hvad du laver, mere vigtigt er det, at du passer ind sammen med vores ting som meget har fokus på eventyr.

Hvem er vi?
Du kan se hvad vi laver her:

Min butik
Mors butik

Da det er et helt nyåbnet atelier og julemarked, kan vi ikke garantere hvor mange besøgende vi får, og derfor skal det heller ikke koste dig noget at have en bod på markedet. Vi sørger for reklame, borde, due og stole. Du skal selv sørge for at sætte dine ting op, og stå for salget i din bod. Hvor meget plads du kan få, har vi ikke helt styr på endnu, det kommer an på hvem der deltager og hvilke ønsker de måtte have. Kom med dine ønsker og så finder vi ud af det i fællesskab. Der vil dog ikke være mulighed for ret meget vægplads!

Hvem er du?
Vi sælger kun kunsthåndværk på markedet, men vi kunne også være interesseret i en bod med mad/juletræer/juledekorationer. Alt andet på markedet skal være håndlavet og i god kvalitet. Det kunne være du lavede dukker, filtede, syede, strikkede, lavede papirklip eller arbejdede i ler. Det er ikke vigtigt! Bare din stil er lidt gammeldags og romantisk, gerne lidt småskør og eventyrlig så passer du lige ind!

Hvor foregår det?
Markedet foregår indendørs, i opvarmede lokaler. Der er strøm, trådløst internet og mulighed for adgang til køkken og toilet. Huset er en gammel smedje, der ligger omgivet af marker og med kig til Ærø.


Markedet afholdes Lørdag og Søndag d. 01/02. December fra kl 11.00-17.00 på Galgebjerg 5, 6470 Sydals. (Sønderjylland, i nærheden af Sønderborg)
Kommer du langvejsfra kan vi muligvis finde ud af overnatning, men vi har kun plads til en eller to overnattende gæster, og det vil gå efter først til mølleprincippet.

Hvis du er interesseret i en af pladserne, skal du sende en mail til; danagonia@hotmail.com

Følgende oplysninger bedes medsendes:
1. Fulde navn på deltager, samt eventuelt navn på butik/brand
2. Hvilke produkter ønsker du at deltage med?
3. Hvor meget plads ønsker du?
4. 2-3 billeder af færdige produkter/værker
5. Ønsker du mulighed for overnatning
6. Link til hjemmeside/webshop/facebookgruppe (Hvis haves)

3 kommentarer:

 1. ohh hvor er det ærgerligt du bor så langt væk, ellers kom jeg gerne med mine dukker.
  held og lykke med jeres marked
  Knus fra Ida

  SvarSlet
 2. Ih ja Ida! Dine dukker ville ellers passe perfekt ind. Du er velkommen til t overnatte ellers. Vi har to rigtig fine gæsteværelser.

  SvarSlet
 3. Gid jeg havde tid og overskud. Har jo min familie ikke så langt der fra :-)
  Men held og lykke med det :-)

  SvarSlet