14. februar 2012

Kontakt mig!

Du er altid velkommen til at sende mig en mail. Jeg svarer altid :-)

danagonia@hotmail.com

5 kommentarer:

 1. Hvor er du altså bare kreativ! Stor ros og kæmpe misundelse ;-) Er især vild med din skammel, som jeg også har kommenteret på: og rigtig fin blog, med en masse inspiration!

  Jeg er blevet fast læser, og tænkte at vi kunne følges? Jeg glæder mig i hvert fald til at se mere fra dig, og du er mere end velkommen til at kigge forbi.

  Knus Rikke
  / www.rikkesunds.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Mange tak Rikke. Du kan tro jeg gerne vil følges ;-) Kigger straks ind hos dig...

  SvarSlet
 3. Super skøn side du har her. Meget interressant læsning.
  Må jeg spørge dig vedr. de der jad lykkebolde.?
  Vi har lige været i Kina og på en jadefabrik. Vi fik at vide at de hedder generationskugler og at der kommer en ny ring på hver generation (hvordan de så end gør det). Har ikke hørt at de også hedder lykkebolde. Ved du hvad de så gør? Andet end at gøre dig lykkelig ;) Er bare nysgerrig, da det jo er en anden historie end den vi fik. En dejlig hjemmeside som jeg meget gerne vil følge :)

  SvarSlet
 4. Tak for de rosende ord. Desværre får jeg ikke skrevet så ofte herinde for tiden, da jeg blev Mor var tiden der ikke rigtigt. Vi fik at vide, at boldene bragte lykke, fordi de var så sværere at lave. Så når det lykkedes at skabe en bold, så var der held i den. De er skåret af en sten, som bliver udhulet. Vi så arbejderne sidde og nørkle med det, det er et fantastisk håndværk. Vi hørte også at de blev brugt i familier, som arvestykke og at der kunne indsættes ekstra lag og kugler, jeg forstod heller ikke hvordan. Måske er det, det som I har hørte mere i detaljer om? Generelt var der et hav af forskellige jade genstande, som alle blev brugt forskelligt. De gik virkelig meget op i mytologien omkring det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen. Tusinde tak for det hurtige svar. Jeg vil prøve at finde ud af mere omkring disse mystiske jadekugler. Vi får besøg fra Kina her i sommeren, så kan jeg skrive mere om det til dig, hvis du er interesseret.
   Tillykke med den lille ny. Det er en stor ting at blive mor...husker det godt selvom det snart er længe siden :) Hilsen Susan

   Slet