16. april 2012

Tid til smykker

Jeg har haft lidt tid til at lave nye smykker her i weekenden.
Det blev til to par øreringe.


Eventyrlige forårsgrønne øreringe i kobber - Inspireret af naturens spiren

Jeg har haft de fine krysopras dråber rigtig længe nu, uden at bruge nogen af dem. Så det var dejligt at de endelig kom til deres ret. Det er ret sjældent at man ser krysopras skåret i så små dråber. Så synes selv de var lidt et scoop da jeg fandt dem. Billederne er i øvrigt taget med mit nye macro objektiv. Det er SÅ lækkert at arbejde med, og man kan komme meget tættere på de små detaljer, og lave fine kunstneriske billeder.Havfruens blå safir øreringe i kobber - Inspireret af havets mystiske verden.
 Safir er som bekendt  ikke nogen billig sten at arbejde med. Det var da også svært at finde dråber, der var små nok til wire wrapping. Disse er dog måske faktisk lidt for små. Det tykkeste sted måler de 1,7mm, det er altså virkelig nogle bitte små dråber. Alligevel er de skåret rigtig flot i facetten og blinker smukt i lyset.  De har derfor været mine "darlings" og svære at slippe. Men bruges det skal de jo, og i disse øreringe synes jeg at de sidder super smukt.


Jeg hader faktisk at lave øreringe. Det er s.... svært, fordi de jo skal være helt ens, og samtidigt er det også lidt kedeligt t lave den samme ting to gange. Men jeg var lige i øreringe humør, så det skulle jo udnyttes. 

Begge par er naturligvis til salg i Amio butikken.

6 kommentarer:

 1. krysopraserne er mine favoritter :-) men begge er flotte!

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også det er en fantastisk sten. Men svær at finde i de små størrelser.

   Slet
 2. Hvor er de utrolig smykke.
  Du er kommet godt fra at lave øreringe :-)

  SvarSlet
 3. De er meget flotte, er vild med krysopras, så den er min favorit.

  SvarSlet
 4. De er rigtige flotte, er vild med de grønne...
  Ha´en dejlig dag..
  KH Sussie:)

  SvarSlet