19. april 2012

Min hat den har tre buler...

Eller i dette tilfælde en fin lille spiral-top og en stor blomst...Jeg har lavet mig en hat, som I nok kan gætte :-)
Den er selvfølgelig i totalt fe-style, og skal bruges til mit kostume, til weekendens "Elf Fantasy Fair" i Holland. I kan tro jeg glæder mig! Der kommer selvfølgelig en flot foto-reportage om turen, her på bloggen.Lidt detlaje billeder af blomsten, som har fået kobber "støvere" med blå og lilla emalje. Jeg har jo været på emalje kursus, men det fortæller jeg mere om en anden dag.Jeg er simpelthen blevet ret vild med det her filtning, det er bare så sjovt. Det er bestemt ikke den sidste hat jeg har lavet. Vil have nogle mere hverdags egnede hatte til hverdagsbrug. Og så alligevel, så klæder den mig ski egentlig ret godt. Kan jeg måske slippe af sted med den, hvis jeg kun har en sort t-shirt på til????????

16 kommentarer:

 1. Super sød lille fe :o)

  SvarSlet
 2. Danmark mangler farver! Klø på med de vilde farver. Siger hende i blå jeans og sort trøje. Tror folk smiler lidt og tænker ej hvor fedt eller det er for meget. Men kan voksne mænd gå i sparke dragter og være ok er det en super fed flot hat der skal bruges.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ungerne omme i skolen ville nok elske den. Især de små klasser.

   Slet
  2. Synes i alt fald den klæder dig godt, og tror også den kan få folk til at dreje hovedet og sige wauw der er farver på. Men nok også at det er lidt sært, (tja i aalborg går næsten ingen kvinder med hat på, men jante lovet og tro ikke du er noget lever i aller bedste velgående heroppe.)

   Slet
 3. Hvor er den fin :-) er det emaljerede perlestave jeg kan se i blomsten. Har du selv lavet dem, eller er det dem du fik af mig?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig :-) Jeg har selv lavet dem her. Dine var ikke helt lange nok, så de ligger stadig parate til et andet projekt. Jeg synes, jeg har svært ved at få mine farver lige så klare som dine, men tror jeg giver det for meget varme, efter jeg læste dit sidste indlæg.

   Slet
  2. bruger transparent eller opak emalje? Det kan være at du har perlestavene for tæt på, prøv med mere afstand. De skal helst ikke røre flammen.

   Slet
  3. Jeg brugte opak. Tror helt sikkert det, er det med varmen. Jeg proppede dem nemlig helt ind i flammen.

   Slet
 4. Hvor ser du sød ud..lille klokkeblomst;)
  KH Sussie:)

  SvarSlet
 5. Hej Danagonia

  Ved ikke om du kan huske mig, men jeg havde bloggen Birdie and I, som du fulgte lidt med på.

  Desværre gik den ned, af uforklarelige årsager, men nu er den oppe igen på en ny adresse. Håber at du vil kigge forbi ;) Det kunne være hyggeligt.

  Ditte
  http://birdieisback.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig kan jeg huske dig ;-) Godt du er tilbage. Har strks meldt mig som fastlæser igen

   Slet