24. april 2012

Elf Fantasy Fair - Dag 1

Jeg har haft en fantastisk tur til Holland i weekenden. Der var nemlig "Fantasy" marked. 
Det er for entusiaster, som kommer udklædt til et marked, der byder på alt hvad hjertet kan begære indenfor genren. Både kunsthåndværk, musik, film, udklædning, bøger og meget andet. Jeg er jo vild med eventyr og fantasy, så det er jo en god mulighed for mig, at søge inspiration til mine smykker.

Her kommer lidt billedspam fra lørdagen, først af mig og Mors udklædninger.

Det var desværre ikke super godt vejr. Derfor var jeg nødt til at tage den hvide trøje under min målebånds T-shirt. Jeg var MEGET glad for min filthat og vanter, som holdte mig varm hele dagen, trods kulden og regnen. Vores udklædninger vakte en del opsigt, og rigtig mange tog billeder af os. Det meste af dagen gik derfor med dette. Vi blev blandt andet bedt om at være med i en film, som statister. Der var nemlig en workshop omkring netop film, og det var nogle af eleverne derfra der brugte os. Vi satte os også hen og filtede og malede lidt på et tidspunkt. 
Det tog en anden gæst dette billed af;


Men vi var selvfølgelig ikke de eneste udklædte. 
Her kommer de bedste billeder af de andre gæster;
I forhold til markedet sidste efterår  var der ikke helt så mange der var udklædte. Markedet her var langt større, med vildt mange spændende boder. Det virker derfor mere som om at shopping, er i fokus, frem for udklædninger. Jeg købte da også lidt lækkert med hjem, men det kommer der billeder af senere. I morgen viser jeg billederne fra søndagen, og vores udklædninger fra den dag.

4 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor flot. Ser ud til at det har været sjov at deltage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro det var. Det er simpelthen en helt fantastisk oplevelse.

   Slet
 2. Hvor er I smukke begge to og sikke nogle dejlige billederne. Det har med garanti været nogle super dage :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Helle ;-) Det har været en super god tur.

   Slet