4. maj 2012

Eksamens forberedelser

Jeg er jo ved at blive håndarbejds- og sløjdlærer, og i den forbindelse er der naturligvis også en eksamen. Jeg skal derfor den næste måned, udarbejde et produkt, hvor jeg gennemgår en designproces. 
Det vil sådan set bare sige, at jeg bruger rigtig lang tid på at finde frem til det endelige design. Jeg har besluttet, at jeg vil arbejde med smykker. Samtidigt vil jeg arbejde med kontraster fra planteverden.
Det er meningen at smykket skal laves af filt og kobber, og at filt delen skal symbolisere de farlige og uhyggelige planter og metallet de smukke blomster.
Jeg har derfor været en tur på planteskole, og købt ind i både flotte blomster og farlige kaktusser.


I dag har jeg ryddet op på mit arbejdsbord, og arrangeret blomsterne, så jeg kan se dem mens jeg arbejder.Jeg har også arbejdet på lidt skitser...


Men for virkelig at forstå hvordan blomsterne er sat sammen, tog jeg en masse macro billeder af blomsterne. Disse skal hjælpe mig med, at få lavet så naturtro nogle blomster som muligt.Næste skridt er at lave lidt flere skitser, samt at prøver nogle af teknikkerne af, som jeg vil arbejde med.

5 kommentarer:

 1. Der lyder meget spændende, håber du viser resultatet her på siden. Forsat god dag :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal jeg nok :-) I får løbende opdateringer...

   Slet
 2. Lyder spændende. Kan godt lide ideen om kontraster, hvor du laver det farlige af filt som er blød og netop modsætningen af en farlig blomst som er hård og stikker :-)
  hehe, nogle gange bliver jeg nødt til at pille en blomst ad for at se hvordan enkelt delene skal laves!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige præcis ideen. Det ville jo være nemt at bruge metallet til de stikkende planter, og filtet til blomsterne. Men på denne her måde udfordre jeg også mig selv, i forhold til hvad jeg kan få materialerne til. Det skal nok gå med metallet, men filtet blir ski nok lidt svært.

   Slet