6. maj 2012

Eksamens modeller

I dag har jeg lavet blomster modellerne, til kobberdelen af smykket, i små papmodeller.


Jeg har eksperimenteret med bladenes former og forskellige størrelser. Det er meningen at de små blomster, skal sættes inden i de store;

 Her er de sat sammen, med den store blomst de passer sammen med, men jeg har også leget med at sætte dem sammen på kryds og tværs;


Jeg synes faktisk det er lidt sjovt, at man sådan kan bruge dem som byggeklodser, så overvejer om jeg måske kunne bruge det i smykket, så de på en eller anden måde kan skiftes ud. Så kan man jo hele tiden re-designe smykket... Hvordan det rent praktisk skal udføres, ved jeg dog ikke. Forslag modtages gerne.

4 kommentarer:

 1. Måske ved at lave gevind! Så kan du skrue midten (støvdrager) af og derved tage de forskellige blomsterblade ud.
  Sådan en dims til at lave gevind med, kan du købe ved ravstedhus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Super ide! Men det lyder svært.??. Hvad er det for en dims jeg skal bruge og har du måske et link til hvordan det gøres?

   Slet
 2. hhmm. Jeg synes du skal prøve at ringe til ravstedhus og høre ad. jeg har aldrig selv prøvet det, har kun set dimsen!! ved desvære ikke rigtig hvad den hedder. Men er jo faktisk i skole for tiden, så jeg hører da lige ad i morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Alice. Jeg har fundet den i mellem tiden.

   http://www.ravstedhus.dk/pi/Gevindsk%C3%A6re_s%C3%A6t_1_2_5_mm_2541_.aspx

   Har købt en fra England, til kun 270kr. Har også fundet nogle videoer af hvordan man gør. Det hedder "Tap Die" på engelsk :-) Det ser faktisk rigtig nemt ud. Så det må jeg prøve. Så må vi se om det funker... Mange tak for ideen! Hvis jeg får 12, så sender jeg dig sgu en overraskelse.. ;-)

   Slet