21. marts 2012

Min tur til Jydsk Stoflager...

Det er faktisk ved at være lang tid siden, jeg var af sted, men jeg har ikke lige fået skrevet om det før nu. I Videbæk (Lidt udenfor Herning, som ligger i Midtjylland) Ligger en fantastisk stofbutik.
De har simpelthen ALT! Blandt andet har de vildt mange skråbånd i alle farver og med mønstre/blomster. 
Priserne er endda yderst rimelige og som om det ikke var nok, har de nede bagerst i butikken, en kæmpe udsalgs afdeling, hvor alt er til - 50%!!! Det er altså en meter pris på 15-25kr, det er altså BILLIGT, ALTSÅ!
Så jeg fik selvfølgelig købt rigtig godt ind.
Alle stofferne herover koster 25kr af meteren. Skråbåndet var 6kr af meteren for det ensfarvede og 8kr for det prikkede. Jeg købte også ind til et kjoleprojekt, som jeg håber på at lave i morgen. Jeg fylder nemlig 25år, næste tirsdag, så derfor holder jeg stor fødselsdag på lørdag, og så var det jo lidt blæret at møde op i egen kreation, når nu man sådan er håndarbejdslærer studerende ;-)11 kommentarer:

 1. Hvor er det fint, er ret vild med det prikkede! Men der er desværre for langt til Herning ;)

  /Ditte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ditte. Er også rigtig glad for det. Nu skal der bare tændes for symaskinen ;-)

   Slet
 2. Ja, den er tit kørt forbi og tænkt at der ville jeg gerne ind og se engang.
  Hvis du var i Videbæk, var du faktisk kun ½ time fra mit lærested. Næste gangdu er i området, kan du jo sige til, så kan du komme og besøge mig på mit lærested hvis du har lyst?

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det rigtigt? Jeg troede du boede i KBH? Er faktisk tit på de kanter. Jeg er oprindeligt fra Silkeborg og har venner i Engesvang, jeg ofte besøger. Kunne være rigtig fedt at se dig i aktion ;-) Jeg skal arbejde med emalje til min eksamen, så kunne du sikkert give mange gode fif.

   Slet
  2. Okey spændende.
   min mail er: aliceschmidt7 (snabela) gmail.com så kan vi jo aftale noget næste gang du er i område og jeg kan sende dig adressen for hvor jeg arbejder :-)

   Slet
 3. Super nice tur har været der med min mor som barn, er bare giga stort

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror du har været i Peters resthal. Det lå nemlig også deroppe, men det findes vist ikke mere :-( Det her er noget mindre, men stadig godt

   Slet
  2. Det kan også være. Lyder rigtigt.

   Slet