17. marts 2012

DIY - Lampe

Sidste design projekt fra skolen... 
Vi skulle designe en lampe, lavet i metal og filt.


Jeg ville gerne have, lampen skulle ligne en blomst. 
Den skulle kunne hænge, og pæren måtte ikke være synlig.
 


Jeg filtede et langt stykke, meget tyndt filt, som blev pyntet med silkekrøller.


Så klippede jeg bladene ud af filten, og syede dem på metal tråd.Så blev alle bladene pyntet med kobber snoninger.Tilsidst blev alle enderne viklet omkring lampeledningen.


Skulle jeg gøre det om, ville jeg have ladet metaltråden forsætte hele vejen ned to bladets spids.
Jeg valgte ikke at gøre det, fordi jeg synes det så mere organisk ud uden, men det ville have været praktisk at kunne styre spidsernes facon.


Nu skal den hænge over mit stue bord.


10 kommentarer:

 1. Hvor er den bare smuk, smuk smuk ;O)

  SvarSlet
 2. Fantastisk lys den giver, flot design

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det giver faktisk et godt lys, sådan noget filt.

   Slet
 3. Den er flot :o) Super god ide til en speciel lampe.

  SvarSlet
 4. Den var da sjov.
  bruger du så sparepære, så det ikke bliver så varmt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jepp :-) Nu kan vi jo snart heller ikke købe de andre mere...

   Slet
 5. Hvor er den da helt fantastisk, lige kommet hjem fra Thailand, og lige ved at læse favoritbloggene igennem for hvad der er lavet siden sidst.
  Sidder og hiver i manden og siger SE hvad hun nu har lavet, og den her lampe hører lige præcist til i min gamle yndlingsbutik i Aalborg Nature Deko som desværre lukkede sidste jul Snøft, en sorgens dag. Men de havde alt med feer, eventyrs indretning drager, rollespilskjoler og helt fantastiske smykker som jeg aldrig havde rigtigt råd til at købe. Købte ikke meget der men elskede bare at gå derind i "eventyr" verdenen, ovre i det ene hjørne med fe figurene og krystallerne, der ville en sådan lampe være helt og aldeles perfekt! Den er bare så fed. især med lys i.

  Også godt genbrug af jeans, rigtig flot toilettaske, og sjov udfordring med rejsekufferten. (4 timer til at redesigne noget herretøj.)

  Det ender jo med at du bliver nødt til at sælge ud af dine "bløde" kreationer på amio sammen med smykkerne eller under andet navn. Du får jo mange ting ud af dit studie.

  læste også dit indlæg hvor du beskriver hvorfor du ikke tager på markeder, det med at folk kan finde på at sige det er "grimt" og sådan. Forstår dig godt. og synes det er fedt dit online salg det kører. og lækkert med det nye objektiv du har fået til kameraet, super billeder du får taget. har et "fancy" digital kamera som er en mellemting mellem et spejlrefleks og normalt digitalt kamera, er glad for det, men vil hellere have et rigtigt spejlrefleks. Sidst men ikke mindst tillykke med din 25 års fødselsdag idag! Troede du var ældre fordi du kunne så meget har meget svært ved at du er et år yngre end mig, og kan så super meget mere. Bare sejt gået! (forstå det nu ret, ikke du ser gammel ud, men du kan ufatteligt meget i forhold mig som er ældre. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du havde en god tur til Thailand. Går ud fra, man snart kan læse om det på bloggen ;-) Mange tak for roserne. Er faktisk ikke selv super tilfreds med lampen, så kan muligvis godt være der skal prøves en gang til :-) Og du har ret, jeg har også overvejet at starte noget salg af de bløde ting. Tiden må vise om det bliver en realitet... Det kan godt være, du synes jeg kan mere end dig, men det tvivler jeg nu på er rigtigt. Du kan helt sikkert bare nogle andre ting. Jeg kan for eksempel overhovedet ikke regne, hvilket jeg ved, du er sej til. Så har du jo også en dejlig datter, og det ved jeg tager en masse tid, som jeg sikkert bruger på krea-tingene. Og så er det jo en del af min uddannelse, så jeg skulle jo også helst blive bare lidt god ;-D

   Slet