21. august 2012

Nyt til Amio

 Så har jeg fået lavet lidt nyt.  Denne gang et lidt overdådigt halssmykke, hvor jeg har brugt en masse smukke prehnite, som siges at være symbolet på ubetinget kærlighed. Jeg forestiller mig da også at denne kæde kunne have været båret af en smuk elver brud.
Når jeg skal lave et indviklet design om dette, så leger jeg først med alle delene, for at finde ud af hvordan den skal sættes sammen. For at huske sammensætningerne og for at kunne sammenligne dem, tager jeg ofte et hurtigt billede, inden jeg rykker rundt igen. De er i super dårlig kvalitet, men det er jo ligegyldigt til denne funktion. Se bare her, hvordan smykket ændre sig, når jeg flytter rundt på delene;

2 kommentarer:

  1. Nu har jeg lige kigget lidt på dine smykker, og jeg må ærligt indrømme, at det godt nok er nogle flotte smykker, du laver!

    De er helt magiske, meget kreative og ufattelig smukke. Er det i øvrigt dig, der står bag Amio butikken, eller bliver dine smykker bare forhandlet der?

    Mvh. Pia Mogensen

    SvarSlet
  2. Mange tak Pia! Det er ikke mig der står bag hele Amio, men min egen butik på Amio styrer jeg selv. Samtidigt er jeg ambassadør for stedet, og hjælper dermed gerne nye medlemmer og med at videre udvikle stedet.

    SvarSlet