7. juni 2012

Eksamen overstået!

Så er det hele overstået. Det er både en befrielse og mega vemodigt. Jeg har simpelthen haft det SÅ sjovt i år. Alt godt har jo dog en ende, og materielt design endte altså her. Det blev til et 12 tal, så jeg slutter faget af glad og tilfreds!

Men alle mine medstuderende, havde også lavet nogle vildt flotte ting, så dem skal I da se.
Anette havde valgt at arbejde med trofæer. Et kæmpe arbejde, som er lykkedes helt utroligt godt. Anette skriver i øvrigt også blog, og du kan læse meget mere om hendes projekt HER!

En anden talentfuld klassekammerat er Cecilie. Hendes eksamensprojekt, var træstammeboligen øverst, hvori der boede de fire årstidsfeer. Derudover havde hun hendes studieprodukter med, som er lampen og hendes svampeskammel.Cecilie skriver også blog HER!

Tom, vores eneste mand der blev færdig. Havde lavet dette smukke skrivebordssæt og det lille kineserhus vedhæng. Simpelthen bare SÅ flot lavet!
 Pernille havde lavet denne flotte retrolampe. Rigtig fed og meget vellykket!
 Heidi havde arbejdet med tasker, og syet disse prakteksemplarer af gamle skindjakker.


Irene havde lavet den fedeste stol ud af en gammel trillebærer. Samt den imponerende filt lampe, som var et af hendes studieprodukter.Sidst men ikke mindst, havde Bodil lavet disse flotte vaser. Der er brugt flet af gamle persienner. Super fed ide!

Alle fik flotte karakterer, og vi har alle haft det skide sjovt. Kan kun kraftigt anbefale andre lærerstuderende, at vælge dette linjefag. Det er simpelthen det fedeste!! Nu får jeg nok igen mere tid til mine smykker, og alle de projekter jeg gerne bare selv vil lave...

Jeg er blevet spurgt en del gange, om jeg vil sælge nogle af emalje smykkerne fra min eksamen. Det vil jeg ikke. Men jeg har planer om at lave lidt til shoppen, og jeg laver selvfølgelig altid smykker på bestilling. 
13 kommentarer:

 1. Fååårk, hvor er du SEJ!

  Jeg har aldrig tvivlet på dit talent - stort tillykke med den det flotte resultat og en veloverstået eksamen!

  SvarSlet
 2. Sejt :o) stort tillykke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Isa, det var en dejlig måde at slutte af på..

   Slet
 3. Gode billeder Camilla.. :o) og TILLYKKE IGEN IGEN!

  SvarSlet
  Svar
  1. De kunne have været bedre. Lyset var ikke super godt... Også tillykke til dig Anette!

   Slet
 4. Nej var flot! Stort tillykke herfra :)

  SvarSlet
 5. Det er simpelthen så godt gået!!!! Du er også vildt dygtig med det praktiske, men jeg ved jo også, at du kan en masse teori, for ellers ville du ikke få topkarakter!!!

  Endnu en gang et stort tillykke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja uden teori, så går den ikke ;-) Men vores fag er jo super spændende, så det har ikke været kedelig læsning. Mange tak Anja :-)

   Slet
 6. Uha nogle fede ting. Hvor er det godt gået af dig. Stort tillykke med 12 tallet - husk at nyde det :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er utroligt så forskellige ting vi har lavet. Men synes faktisk standarden var vildt høj. Og mange tak. Jeg nyder mit 12 tal i dag, dagen derpå ;-)

   Slet
 7. Stort tillykke med dit 12-tal, simpelthen så flot og imponerende :-)

  SvarSlet